Het adres voor de recycling van accu's en non-ferrometalen

Peperzeel inzameling ijzer

Status:

Nieuw

Accu’s zijn er in vele soorten en maten. Bijna alle soorten zijn geschikt voor recycling. Van Peperzeel werkt hiervoor samen met erkende verwerkers/recyclers door heel Europa. De aanwezige expertise zorgt ervoor dat iedere accu herkend wordt en zo op de juiste plaats verwerkt kan worden. Het milieuvoordeel is hiermee optimaal.

 

Behalve voor Stibat (de Stichting Batterijen) werkt Van Peperzeel voor landelijk opererende grossiers in de automobielbranche. De jaarlijkse inzameling bedraagt 27,5 duizend ton oude loodaccu’s en vijfduizend ton non-ferro metalen en non-ferro residuen (te denken valt aan oude kentekenplaten, velgen, autokatalysatoren en divers industrieafval zoals slak en draaisel).

 

Uitgekiende logistiek zorgt ervoor dat binnen tien werkdagen na melding via de website, e-mail, fax of telefoon wordt de bak met restmateriaal omgeruild voor een lege. Niet alleen het ophalen van de restproducten, maar ook het transport en administratieve afhandeling conform de Wet Milieubeheer naar verwerkers in West-Europa behoort tot de dienstverlening. U heeft er praktisch geen omkijken meer naar.

 

Van Peperzeel B.V. werkt nauw samen met de Franse secundaire loodsmelter Métalblanc. Dit betekent dat Van Peperzeel de laatste logistieke schakel is voordat het materiaal gerecycled wordt. U kunt er zeker van zijn dat uw restproduct bij ons in vertrouwde handen zijn.

Van Peperzeel b.v.

Adres

James Wattlaan 6

8218 MB

Lelystad

Telefoon

0320-401400

E-mail

info@peperzeel.nl

Website

www.peperzeel.nl

Ga naar bedrijfsprofiel