Nieuws

Nieuwe trainingslocaties TECH360 in Apeldoorn en Eindhoven

(31-10-2018)

TECH360 opent twee compleet gefaciliteerde trainingscentra voor het universele autobedrijf. TECH360 werd vorig jaar door PartsPoint geïntroduceerd en voorziet in een compleet programma aan technische ondersteuning en training.

Met TECH360 bieden de ondernemingen die onder de PartsPoint Group werken (Brezan, TC Staadegaard en AD Grossiers) een uniek automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf. Inmiddels worden door TECH360 320 bedrijven bediend en zo’n 530 monteurs getraind in de diverse trainingscentra. 

Meer monteurs trainen

“Door de komst van deze twee nieuwe grote trainingslocaties, kunnen we nog meer monteurs trainen. Daarnaast trainen we onze klanten in Broek op Langedijk, Sittard en Tynaarlo. Maar het geven van trainingen is slechts één aspect van TECH360: inmiddels hebben we de grootste technische helpdesk van Nederland. Onze klanten kunnen hiermee onbeperkt bellen, mailen of WhatsAppen. In combinatie met diepgaande kennis op het gebied van Pass Thru voor inmiddels 20 automerken, remote services en assistentie op locatie faciliteert TECH360 een compleet technisch pakket voor het universele autobedrijf”, aldus Paul Greijn, projectmanager TECH360.

Belangrijke partnerships met HELLA en CHAMPION

TECH360 is een partnership aangegaan met HELLA. Deze OE speler op het gebied van o.a. motormanagement, elektronica en verlichtingstechniek, is een belangrijke internationale ontwikkelaar en producent van componenten en systemen. Naast de producten van HELLA, hebben de autobedrijven grote behoefte aan het vergroten van kennis. De kennis van HELLA en  de diagnose ervaring van Hella Gutmann Solutions zijn door het partnership nu ook ter beschikking van de TECH360 klanten gekomen.

Ook met Champion ging TECH360 een soortgelijk partnership aan. Champion is een belangrijke strategische partner van PartsPoint Group op het gebied van een volledig gamma aan smeermiddelen en vloeistoffen. De nieuwe partnership met TECH360 onderstreept de goede verhoudingen tussen beide organisaties. Het is van groot belang de juiste smeermiddelen en vloeistoffen te gebruiken met de daarbij horende officiële OEM goedkeuringen en specificaties. Zo worden onnodige reparaties en gevolgschades voorkomen. De specifieke technische kennis van smeermiddelen, vloeistoffen en markttrends van Champion komt nu ook via TECH360 ter beschikking.

www.partspointgroup.com