Nieuws

Troostwijk veilt Aquarama wasstraat uit 2016 online

(06-11-2018)

Dankzij het grote succes van hun wasstraat in Zwijndrecht besloten de eigenaren uit te breiden en, met het oog op de toekomst, meteen te vernieuwen met state of the art apparatuur. Hierdoor komt de huidige wasstraat uit 2016 van het merk Aquarama beschikbaar, inclusief de toebehoren van MTM Hydro.

Troostwijk Veilingen organiseert de online veiling ervan. De veiling is 25 oktober jl. van start gegaan en sluit 22 november haar virtuele deuren. Op 20 november a.s. kunnen alle veilingitems op afspraak bezichtigd worden in Zwijndrecht. De installatie is daar nog in bedrijf tot het sluiten van de veiling.

Inclusief toebehoren

Frank Adam, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen: ‘We veilen naast de complete wasstraat ook toebehoren als auto-interieurstofzuigers, een bandenpomp en een rvs mattenreiniger. Een volledige installatie dus die met name interessant is voor garagebedrijven en tankstations. Omdat Troostwijk hecht aan een circulaire economie, waar materialen zoveel mogelijk hergebruikt worden, vinden we het belangrijk dat de installatie van deze veiling een welverdiend tweede leven krijgt. Alles verkeert in prima staat en is nog zeer courant. De wasstraat dateert per slot van rekening uit 2016.’

Over de veiling

De online-veiling is 25 oktober jl. gestart en sluit 22 november a.s. De veilingitems kunnen op afspraak bezichtigd worden in Zwijndrecht op 20 november van 9 tot 12 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u een bericht sturen naar info@troostwijkauctions.com.

Alle details over de veiling zijn te bekijken via deze link https://www.troostwijkauctions.com/nl/aquarama-car-wash/01-27645/